ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Порошенко пояснив причини подання позову до "1+1"

27.03.2019, 10:14
Фото - prm.ua

Президент України Петро Порошенко повідомив, що подання позову проти телеканалу “1+1” є “елементом захисту нашої країни від зазіхань олігарха-втікача”. Про це він сказав він в ефірі програми “Свобода слова” на телеканалі ICTV, повідомляє ZN.ua.

“Я ніколи не судився з журналістами і зараз не збираюся цього робити. Я подав позов проти каналу, і це елемент захисту нашої країни від посягань олігарха, який сидить за кордоном і вважає, що буде управляти маріонетками в Україні”, - підкреслив Президент.

Порошенко висловив впевненість у тому, що суд визнає його правоту і “ні в кого більше не буде бажання використовувати засоби масової інформації для дестабілізації ситуації в нашій країні”.

“Мною підписано відповідний договір і буде зареєстрований відповідний позов, і це буде зроблено для захисту інтересів нашої держави”, - додав він.

Як повідомляв ІМІ, 23 березня в програмі “Українські сенсації – 2019” на каналі “1+1” заявили про те, що Президент Петро Порошенко нібито організовував численні корупційні схеми, а також звинуватили його у вбивстві його власного брата Михайла.

25 березня голова парламентської фракції “Блок Петра Порошенка” Артур Герасимов заявив, що Президент України Петро Порошенко подаватиме до суду на телеканал “1+1” за “систематичну брехню в особливо великих розмірах, за поширення гігантських масштабів дезінформації, що завдають шкоди честі та гідності кандидата в Президенти і Президента”.

26 березня група “1+1 медіа” заявила про тиск з боку президентської команди та наявність доказової бази й свідків щодо фактів, “наведених у журналістському розслідуванні” щодо Президента України Петра Порошенка.

Liked the article?
Help us be even more cool!