ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Порошенко подаватиме до суду на телеканал "1+1"

26.03.2019, 10:22
Фото – прес-служба Президента

Кандидат у Президенти України Петро Порошенко вирішив подати до суду на телеканал “1+1” за "систематичну брехню в особливо великих розмірах, за поширення гігантських масштабів дезінформації, що завдають шкоди честі та гідності кандидата в Президенти і Президента".

Про це йдеться в заяві голови парламентської фракції “Блок Петра Порошенка” Артура Герасимова, оприлюдненій на сайті кандидата в Президенти Петра Порошенка, повідомляє Укрінформ.

За його словами, протягом п'яти років свого президентства за поодинокими винятками Петро Порошенко принципово утримувався від будь-яких позовів до засобів масової інформації. Проте останніми місяцями інформаційна політика телеканалу “1+1” зазнала істотних змін, що “змушує і подивитися на ситуацію інакше, і діяти інакше, ніж раніше”.

На переконання Герасимова, власник телеканалу Ігор Коломойський використовує медіаресурс “з метою зведення своїх рахунків з державою”, буквально перетворивши канал “на знаряддя брудних політичних технологій і чорного піару проти одного з кандидатів у Президенти, а саме Петра Порошенка”.

Зокрема, за словами Герасимова, на 1+1 “позичають фейки і штампи, що продукуються московськими каналами”.

На думку політика, Коломойський керується почуттям помсти до держави через націоналізацію “Приватбанку” і намагається не допустити перемоги Петра Порошенка на президентських виборах.

Як нагадує Укрінформ, 23 березня в програмі “Українські сенсації – 2019” на каналі “1+1” заявили про те, що Президент Петро Порошенко нібито організовував численні корупційні схеми, а також звинуватили його у вбивстві його власного брата Михайла.

Сам Порошенко заявив, що фейки в ефірі одного з найбільших телеканалів, який належить олігарху, є спробою підірвати імідж України у світі.

Liked the article?
Help us be even more cool!