ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"1+1" розцінив заяву про позов Порошенка як тиск

26.03.2019, 10:35

Група “1+1 медіа” заявляє про тиск з боку президентської команди та наявність доказової бази й свідків щодо фактів, “наведених у журналістському розслідуванні” щодо Президента України Петра Порошенка. Про це йдеться в заяві групи, повідомляє Радіо Свобода.

“Така реакція кандидата у президенти (судовий позов – ред.) у розпал виборчої кампанії ще раз свідчить про слабку та необґрунтовану позицію діючої влади. Розповсюдження такого роду заяв, які не мають конкретики та фактажу, із безґрунтовними звинуваченнями на адресу 1+1 свідчить про тиск на незалежні засоби масової інформації і свободу слова та є неприпустимими з боку діючого президента”, – йдеться в повідомленні.

Група “1+1 медіа” зазначає, що телеканал намагався отримати коментар в Адміністрації Президента щодо наведених фактів, втім відповідь на численні звернення не була надана.

“Ми досі очікуємо відповіді на ці питання, а також на коментар щодо факту торгівлі з Росією заводу “Ленінська кузня”, який донедавна належав Петру Порошенку, оприлюднений у розслідуванні “ТСН. Тиждень”, – зазначили в групі.

Як повідомляв ІМІ, 25 березня голова парламентської фракції “Блок Петра Порошенка” Артур Герасимов заявив, що Президент України Петро Порошенко подаватиме до суду на телеканал “1+1” за “систематичну брехню в особливо великих розмірах, за поширення гігантських масштабів дезінформації, що завдають шкоди честі та гідності кандидата в Президенти і Президента”.

23 березня в програмі “Українські сенсації – 2019” на каналі “1+1” заявили про те, що Президент Петро Порошенко нібито організовував численні корупційні схеми, а також звинуватили його у вбивстві його власного брата Михайла.

Liked the article?
Help us be even more cool!