ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Порошенко подав до суду на Гордона через слова про змову з Путіним

18.06.2021, 11:46
Фото – dymka.com.ua
Фото – dymka.com.ua

Адвокати п’ятого Президента України, лідера партії “Європейська солідарність” Петра Порошенка подали до Шевченківського районного суду Києва позовну заяву проти блогера Дмитра Гордона. 

Про це повідомляється на сайті “Європейської солідарності” з посиланням на адвоката Іллю Новікова.

Позов стосується слів Гордона, які він сказав 7 травня в ефірі ток-шоу “Свобода слова Савіка Шустера”: “...Я знаю, що керівництво України зробило злочинну оборудку з керівництвом Росії і віддало наказ української армії залишити Маріуполь… Порошенко з Путіним домовилися, я вважаю, про те, щоб Маріуполь здати. Армії був даний наказ вийти з Маріуполя”.

Натомість Новіков наголошує, що захоплення Маріуполя проросійськими бойовиками сталось у травні 2014 року, ще до президентських виборів. 

“7 червня Петро Порошенко приніс присягу в якості п’ятого Президента України, і через тиждень Маріуполь був остаточно звільнений. Ніякого наказу про залишення українською армією Маріуполя і виведення військ не було”, – зазначив Новіков. 

Гордону висунуто вимоги про визнання поширеної ним інформації недостовірною. 

Як повідомляв ІМІ, 12 травня адвокат експрезидента України Петра  Порошенка Ілля Новіков повідомив, що Порошенко судитиметься із засновником видання “Гордон” Дмитром Гордоном за наклеп. Гордон пригадав Порошенку Медведчука і заявив про готовність судитися.

У відеоблозі-відповіді Дмитро Гордон заявив, що, на його думку, річ не в Маріуполі, а заздрості п’ятого президента, бо блогер нещодавно випустив власні цукерки, а також пригадав нібито зв’язки Порошенка й Віктора Медведчука.

Liked the article?
Help us be even more cool!