ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Полтавське громадське телебачення" подало позов до суду на міську раду

11.01.2017, 18:12

Журналісти «Полтавського Громадського ТБ» подали судовий позов на Полтавський міськвиконком через порушення права на інформацію.

П’ятого січня ГО «Полтавське Громадське Телебачення» подала судовий позов на виконавчий комітет Полтавської міської ради через порушення права на інформацію. Про це повідомило «Полтавське Громадське ТБ» на своєму сайті.

Причиною позову стало те, що Управління ЖКГ Полтавського міськвиконкому не надало відповіді на жоден із запитів журналістів щодо капремонту вул. 1100-рччя Полтави: ні усний, ні письмовий.

Як повідомили журналісти, під час зйомок сюжету про ремонт цієї вулиці, вони знайшли розбіжності між даними, вказаними в тендерній документації, та фактичними ремонтними роботами. Щоб розібратися, вони направили запити до УЖКГ з проханням надати копії договорів, кошторисів, актів тощо із «Будгарантом-7», який виконує роботи. У відповіді їм відмовили.

Питання щодо ремонту вони також намагались поставити усно начальнику УЖКГ Сергію Сінельніку та його заступнику Костянтину Мальку. Жодної відповіді журналісти так і не отримали.

У своєму позові ГО «Полтавське Громадське Телебачення» просить Київський райсуд Полтави визнати дії виконкому Полтавської міськради протиправними.

Полтавщина

 

 

Liked the article?
Help us be even more cool!