ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Політтехнолог Петров повернувся в ефір каналу "Рада"

21.12.2021, 10:42
Фото – Детектор медіа
Фото – Детектор медіа

Політтехнолог Володимир Петров, відсторонений від ефіру телеканалу “Рада”, повернувся в ефір каналу в статусі експерта. На прямому зв’язку зі студією він відповідає на запитання та дискутує з ведучим ефіру Сергієм Івановим, повідомляє “Детектор медіа”.

Рішення про відсторонення Петрова ухвалила 17 грудня редакційна рада телеканалу. За інформацією джерел “Детектора медіа” на каналі, цього дня він намагався потрапити в ефір, зокрема як гість програми Сергія Іванова, однак керівництво каналу пригрозило в такому разі вимкнути етер. Сергій Іванов заявив, що, якщо телеканал “Рада” припинить співпрацю з Петровим, він також піде. Втім, цього не сталося, а 20 грудня о 21:15 в ефірі його програми з’явився Володимир Петров.

“Я наголошую, що ми готові спілкуватися з усіма політичними силами, – сказав на початку ефіру Сергій Іванов. – Мій наступний гість – Володимир Петров, політтехнолог”.

За інформацією джерела “Детектора медіа”, на присутності Володимира Петрова в ефірі оновленої “Ради” нібито наполягає президент Володимир Зеленський.

Нагадаємо, 15 грудня 2021 року державний парламентський канал “Рада” оновив свій формат. Наразі він працює у форматі телемарафону з увімкненнями для коментарів та гостями прямоефірних студій. Також щогодини виходить випуск новин. На телеканалі зазначають, що це тестове мовлення, а повноцінне має розпочатися 18 січня 2022 року.

В оновленні “Ради” бере участь медіаменеджер та продюсер Олексій Семенов. За його словами, він виконує роль “консультанта”.

У проморолику як нові ведучі “Ради” були представлені політтехнолог Володимир Петров, блогер Сергій Іванов та низка колишніх працівників українських телеканалів.

Пізніше телеканал “Рада” заявив, що не має жодного стосунку до промовідео з новими ведучими, які з 15 грудня розпочали роботу в етері оновленого мовника.

Раніше стало відомо, що у Верховній Раді на вимогу віцеспікерки парламенту Олени Кондратюк відбулася нарада, на якій обговорили ситуацію з каналом “Рада”. Учасники наради дійшли згоди, що політтехнолога Володимира Петрова не повинно бути в ефірі парламентського телеканалу.

Liked the article?
Help us be even more cool!