ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Поліція закрила справу про перешкоджання журналістці Прямого

24.03.2021, 10:39
Фото – Прямий
Фото – Прямий

Національна поліція закрила кримінальне провадження щодо перешкоджання журналістці телеканалу “Прямий” Анні Дзьобі під час штурму силовиками Музею Гончара в травні 2020 року, повідомляє Прямий

Кримінальне провадження закрили 16 березня. Воно було відкрите на виконання рішення суду за ч. 3 ст. 171 Кримінального кодексу України “Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів”. 

Як повідомляв ІМІ, 26 травня 2020 року журналістка Прямого Анна Дзьоба постраждала під час штурму співробітниками Державного бюро розслідувань музею Івана Гончара в Києві. 

У коментарі ІМІ Анна Дзьоба повідомила, що представники ДБР бачили в її руках мікрофон Прямого, декілька разів вдарили в груди та живіт. Після інциденту в неї на молочних залозах залишилися синці.

“Під час того, як представники ДБР виламали двері до музею, вони почали всіх витісняти й почалася штовханина. Мене затисли два представники ДБР в амуніції. Так, що не було чим дихати. І ліктями декілька разів вдарили мене в груди та живіт”, – розповіла ІМІ журналістка.

У ДБР заявили, що не застосовували сили під час штурму.

Liked the article?
Help us be even more cool!