ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Поліція відкрила справу після погроз Мураєва головреду "Цензор.нет"

06.04.2021, 11:37
Фото - ZN.ua
Фото - ZN.ua

Поліція відкрила 5 квітня кримінальне провадження через погрози головному редактору “Цензора.нет” Юрію Бутусову. Про це повідомляється на сайті Національної поліції.  

Згідно з повідомленням, Бутусов заявив, що після завершення програми на одному із телеканалів у його гримерку зайшли громадяни, один із яких почав погрожувати фізичною розправою. 

Слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за заявою журналіста за ч. 1 ст. 345-1 (погроза вбивством, насильством або знищенням чи пошкодженням майна журналіста) Кримінального кодексу України. 

Слідчі вже допитали Бутусова та проводять слідчі дії для встановлення та перевірки усіх обставин скоєння вказаного злочину. 

Нагадаємо, Юрій Бутусов 2 квітня повідомив у себе на фейсбук про конфлікт з колишнім народним депутатом Євгеном Мураєвим під час та після програми “Народ проти” на телеканалі “Україна 24”.

За словами Бутусова, під час програми він назвав Мураєва “російським агентом та брехуном”. 

“А коли він (Мураєв - ред.) почав мене перебивати, я встав та підійшов до нього, щоб він був змушений відволіктися від потоку своєї брехні та зрозумів, що його антидержавні заклики не залишаться без відповіді”, - написав Бутусов.

Після ефіру, за словами Бутусова, Мураєв разом зі своєю охороною зайшов до гримерки та погрожував йому фізичною розправою. 

За його словами, Мураєв звернувся до нього: “Це мій телеканал! Ще раз таке зробиш, я тебе у...бу! Якби це не був мій телеканал, я б з тобою розібрався прямо тут!”.

У відповідь Бутусов сказав, що готовий йому відповісти. Після чого Мураєв пішов.

Liked the article?
Help us be even more cool!