ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Поліція склала протоколи на шеф-редактора Delo.ua за хуліганство та непокору

06.05.2020, 13:25
Денис Ялухін, фото – delo.ua
Денис Ялухін, фото – delo.ua

Патрульна поліція Києва склала проти шеф-редактора новин видання Delo.ua Дениса Ялухіна адміністративні протоколи за дрібне хуліганство та злісну непокору вимозі поліцейського. Про це повідомляється 5 травня на фейсбук-сторінці поліції.

Згідно з повідомленням, 2 травня чоловік звернувся до поліції та заявив, що його колишня дружина не дає йому бачитися з донькою. Разом з ним патрульні піднялися до квартири, де мешкає його донька.

“Жінка відчинила двері, але, як тільки заявник побачив дитину та свою колишню дружину, він почав кричати та намагався без дозволу силою потрапити до квартири. Жінка перекрила йому доступ до квартири, аби він ще більше не налякав маленьку дівчинку, та попросила про допомогу патрульних. Чоловік не відреагував на законні вказівки патрульних, натомість почав висловлюватися нецензурною лайкою в бік поліцейських та колишньої дружини, продовжував бити ногами у двері, а потім почав штовхатися та відтісняти патрульних від входу силою”, – йдеться в повідомленні.

Як зазначає поліція, задля припинення протиправних дій патрульні затримали громадянина із застосуванням спеціальних засобів, кайданок та фізичної сили, оскільки він “поводив себе агресивно, намагався нанести ушкодження інспекторам та лякав своїми діями дитину”.

Жінка надала патрульним письмові пояснення за фактом неправомірних дій та образ щодо неї від колишнього чоловіка.

Інспектори доставили чоловіка до Деснянського управління поліція, де склали на нього адміністративні матеріали, а саме протоколи за ст. 173 ("Дрібне хуліганство") та за ст. 185 ("Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського") КУпАП та протокол адмінзатримання. Після чого чоловіка відпустили.

Заяви чоловіка з приводу неправомірних дій патрульних щодо нього перевіряються.

Як повідомляв ІМІ, шеф-редактор новин видання Delo.ua Денис Ялухін повідомив, що 2 травня двоє співробітників Управління патрульної поліції Києва побили його, коли він намагався домогтися від колишньої дружини зустрічі зі своєю дочкою.

Liked the article?
Help us be even more cool!