ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Поліція повідомила про підозру в справі про підпал авто засновника порталу dtp.kiev.ua

24.05.2021, 10:26
Фото – Нацполіція
Фото – Нацполіція

Поліція повідомила про підозру чоловіку в кримінальному провадженні щодо підпалу автівки засновника порталу dtp.kiev.ua Владислава Антонова. Про це повідомляється 23 травня на сайті Національної поліції.

Начальник поліції Києва Андрій Крищенко повідомив, що оперативники провели комплекс розшукових дій, переглянули записи з камер відеоспостереження та встановили, що в нічний час доби невідомий підійшов до автівки із заздалегідь підготовленою легкозаймистою  рідиною та підпалив іномарку. 

“Завдяки злагодженій роботі оперативників та слідчих особу підпалювача встановлено. Це 22-річний уродженець міста Глухів, раніше не судимий. У ході обшуку слідчі вилучили з помешкання правопорушника речові докази”, – розповів Крищенко. 

За цим фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (“Умисне знищення або пошкодження майна”) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

Як повідомляв ІМІ, в ніч на 17 лютого в Києві підпалили авто засновнику порталу dtp.kiev.ua Владу Антонову. Журналіст пов'язує підпал зі своєю професійною діяльністю.

Liked the article?
Help us be even more cool!