ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Поліція встановила двох нападників на оператора

11.06.2019, 10:30
Фото – 24tv.ua

Після перегляду записів відеокамер поліція встановила двох чоловіків, які напали на телеоператора служби новин “Вісті” Вадима Макарюка під час конфлікту на ринку “Барабашово” в Харкові 7 червня.

Про це 10 червня повідомив на пресконференції заступник начальника ГУНП в Харківській області – начальник слідчого управління Сергій Чиж, повідомляє Укрінформ.

“Ми бачимо, хто і як штовхає Макарюка... На даний момент встановлено двох нападників, які вчиняли активні дії відносно журналіста”, – сказав він і уточнив, що нападники були в цивільному.

Чиж також повідомив, що наразі ніхто з нападників на Макарюка не затриманий, оскільки правоохоронці “збирають доказову базу” і чекають, коли лікарі дозволять поговорити з потерпілим.

Як повідомляв ІМІ, Вадим Макарюк постраждав під час конфлікту 7 червня на території торговельного центру “Барабашово”. Він у тяжкому стані в лікарні.

Слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 2 ст. 345-1 (“Погроза або насильство щодо журналіста”), ч. 1. ст. 171 (“Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів”) та ч. 2 ст. 187 (“Розбій”) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання за санкціями статей передбачає до 10 років позбавлення волі.

10 червня заступник начальника обласного управління Національної поліції Сергій Чиж повідомив, що поліція поки не визнає потерпілим Вадима Макарюка через відсутність свідчень.

Liked the article?
Help us be even more cool!