ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Поліція відкрила справу щодо перешкоджання діяльності журналістки "Чернівці.Online"

19.02.2019, 14:45

У Чернівцях поліція відкрила кримінальне провадження щодо перешкоджання діяльності журналістки “Чернівці.Online” Галині Єреміці під час зборів вірян. Про це представниці ІМІ в Чернівецькій області повідомила Галина Єреміца.

Так, за інформацією журналістки, Сторожинецький відділ поліції Головного управління Національної поліції Чернівецької області 18 лютого відкрив кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого статтею 171 (Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв ІМІ, 17 лютого в місті Сторожинці Чернівецької області група вірян та представників духовенства Української православної церкви Московського патріархату перешкоджала виконанню професійних обов’язків журналістки інтернет-видання “Чернівці.Online” Галині Єреміці.

27 січня в селі Васловівці Чернівецької області під час проведення зборів щодо переходу від Московського патріархату до ПЦУ віряни російської церкви перешкоджали журналістці інтернет-видання “Чернівці.Online” Галині Єреміці вести зйомку події.

7 лютого у смт Глибока (Чернівецька область) під час пікету представники та прихильники УПЦ МП не пропустили представників ЗМІ на зустріч із головою районної держадміністрації.

Liked the article?
Help us be even more cool!