ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Поліція Харкова проведе службову перевірку у справі про побиття оператора

12.06.2019, 11:11

Начальник Головного управління Нацполіції в Харківській області Валерій Сокуренко призначив службову перевірку дій співробітників поліції, які несли службу на території ТЦ “Барабашово” (Харків) під час конфлікту, внаслідок якого було жорстоко побито оператора місцевої служби теленовин Вадима Макарюка.

Про це повідомила 11 червня пресслужба регіонального управління поліції, повідомляє LB.ua.

Як повідомляв ІМІ, Вадим Макарюк постраждав під час конфлікту 7 червня на території торговельного центру “Барабашово”. Невідомі перешкоджали його законній професійній діяльності, пошкодили відеокамеру та спричинили йому тілесні ушкодження. Він у тяжкому стані в лікарні.

Слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 2 ст. 345-1 (“Погроза або насильство щодо журналіста”), ч. 1. ст. 171 (“Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів”) та ч. 2 ст. 187 (“Розбій”) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання за санкціями статей передбачає до 10 років позбавлення волі.

10 червня заступник начальника обласного управління Національної поліції Сергій Чиж повідомив, що поліція поки не визнає потерпілим Вадима Макарюка через відсутність свідчень.

Харківські слідчі встановили особу та оголосили про підозру чоловіку, причетному до побиття відеооператора одного з міських телеканалів. Сьогодні, 12 червня, Київський районний суд обиратиме йому міру запобіжного заходу.

Liked the article?
Help us be even more cool!