ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Поліцейські розслідують побиття журналіста в Києві

20.07.2020, 10:08
Фото – Нацполіція
Фото – Нацполіція

Столичні правоохоронці проводять перевірку і розслідують побиття представника ЗМІ в Подільському районі Києва. Про це повідомляє УНН з посиланням на відділ комунікації поліції Києва.

“Поліцейські встановлюють обставини конфлікту за участю журналіста в Подільському районі столиці. За вказаним фактом проводиться перевірка, за результатами якої буде надано правову оцінку діям кожного з учасників цього інциденту”, – йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що 16 липня о 19:30 до столичної поліції від чоловіка надійшло повідомлення про конфлікт із невідомими на проспекті Свободи. На місце події оперативний черговий скерував екіпаж патрульної поліції.

“Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці встановили, що між заявником та компанією чоловіків відбувся конфлікт, під час якого один із них вдарив представника ЗМІ. Потерпілий звернувся до Подільського управління поліції із заявою, яка зареєстрована відповідно до вимог чинного законодавства”, – зазначено в повідомленні.

Зазначається, що, оскільки одним з учасників інциденту виявився працівник поліції, то за дорученням керівника столичної поліції Андрія Крищенка за вказаним фактом призначено службову перевірку. На час її проведення поліцейського відсторонено від виконання службових обов’язків.

Liked the article?
Help us be even more cool!