ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Погрози про мінування отримала “Мультимедійна платформа іномовлення України”

Державне підприємство “Мультимедійна платформа іномовлення України” отримало сьогодні, 14 жовтня, електронні листи з погрозами вибухів на території підприємства. Про це Інституту масової інформації повідомила пресслужба компанії.

Листи з погрозами надійшли на офіційну електронну адресу підприємства з різних поштових скриньок, але містять однаковий текст і підпис. 

Тексти листів, окрім погроз замінування та вибухів, також мають ознаки розпалювання релігійної ворожнечі і містять згадки про кількох українських журналістів, які не є співробітниками держпідприємства.

Колектив “МПІУ” був евакуйований з потенційно замінованих приміщень.

Вся інформація щодо події передана до правоохоронних органів. За місцем можливих замінувань працюють правоохоронні органи та відповідні екстрені служби. 

Трансляція телеканалів “Дім” і FREEДОМ здійснюється відповідно до програмної сітки.

Нагадаємо, до ДП “Мультимедійна платформа іномовлення України” входять FreeДом, Дім, UATV English, UATV Arabic, UATV Español, The Gaze.

Як повідомляв ІМІ, сьогодні, 14 жовтня, повідомлення про замінування на корпоративну електронну пошту отримали Суспільне Черкаси та онлайн-медіа “Перший Криворізький”.

Liked the article?
Help us be even more cool!