ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Підозрюваного в убивстві болгарської журналістки екстрадували до Софії

18.10.2018, 10:36
Фото- bgnes.com

Підозрюваного в убивстві болгарської тележурналістки Вікторії Маринової 17 жовтня ввечері доставили з Німеччини в Болгарію. Про це повідомляє “Європейська правда” з посиланням на агентство БГНЕС.

Літак із підозрюваним Северином Красимировим приземлився в аеропорту Софії.

В аеропорту були посилені заходи безпеки, зокрема – розгорнуті посилені наряди поліції, жандармерії і судової охорони. Крім того, Красимирова на борту літака супроводжувала охорона.

Із Софії його мали доправити до міста Русе, де пред’являть обвинувачення у зґвалтуванні та вбивстві і візьмуть під варту.

Северин Красимиров частково зізнався у скоєнні злочину. Він заявив, що вдарив незнайому жінку в парку на березі Дунаю, а потім кинув її в кущі під дією алкоголю та наркотиків. Проте Красимиров переконує, що не хотів убивати жінку і заперечує факт зґвалтування.

Як повідомляв ІМІ, 6 жовтня у місті Русе в Болгарії було знайдено зґвалтованою і вбитою адміністративного директора та ведучу місцевого каналу TVN Вікторію Маринову, яка робила розслідування про кошти ЄС.

8 жовтня міністр внутрішніх справ Младен Маринов повідомив, що поліція не має доказів того, що вбивство журналістки-розслідувачки Вікторії Маринової пов’язане з її професійною діяльністю.

9 жовтня директор регіонального управління Міністерства внутрішніх справ Болгарії Теодор Атанасов повідомив про затримання 30-річного громадянина Румунії, якого перевіряють на можливу причетність до вбивства журналістки телеканалу TVN, та пізніше його відпустили без висунення звинувачень.

10 жовтня влада Болгарії повідомила про затримання в Німеччині жителя міста Русе Северина Красимирова 1997 року народження. На місці злочину знайдені матеріальні докази, пов’язані з підозрюваним. Також на тілі жертви були знайдені частини ДНК затриманого.

Поліція Німеччини заарештувала підозрюваного у зґвалтуванні та вбивстві тележурналістки з Болгарії Вікторії Маринової.

Громадянин Болгарії Северин Красимиров зізнався у вбивстві Вікторії Маринової. Про це розповіла його мати в коментарі болгарському телеканалу Nova.

Liked the article?
Help us be even more cool!