ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Під Києвом напали на журналістів "Прямого"

01.12.2017, 16:02
Фото - "Прямий"

Сьогодні, 1 грудня, у передмісті Києва на знімальну групу “Прямого” напав представник фірми-забудовника, якому не сподобалися запитання журналістів проекту “Споживач”. Про це повідомив кореспондент “Прямого” Руслан Вініченко, повідомляється на сайті каналу.

Інцидент стався під час зйомки програми "Споживач".

“Ми сьогодні перевіряли житлові новобудови в передмісті Києва. Знайшли один будинок, який нещодавно добудований, заселений мешканцями, але в ньому вже плитка відвалюються, світла немає по всьому будинку. Знайшли забудовника - він знаходиться в іншому передмісті. Приїхали, зайшли з питаннями... Після питання, чому у вас у щойно збудованому будинку відвалюється плитка, людина - представник компанії - вдарила мене ліктем у груди, потім напала на оператора.

Наш оператор спіймав камеру, яка майже вже розбилася об землю. Та людина втекла в інше приміщення і закрилася. Більше 40 хвилин тому ми викликали поліцію, але поліція до нас дотепер не приїхала”, - розповів кореспондент.

Як нагадує телеканал, 25 листопада “Прямий” запустив новий масштабний проект “Споживач” з перевірки якості товарів і послуг, які надаються громадянам України.

В коментарі ІМІ Руслан Вініченко повідомив,  що інцидент стався у селищі Немішаєве. "Він вдарив мене і оператора, але побоїв ми не знімали. Явних ушкоджень не було, але все зафіксовано на камеру", - сказав журналіст. Журналіст і оператор написали за даним фактом заяву в поліцію, але їм ніхто не телефонував. 

Як повідомляв ІМІ, 3 листопада у Миколаєві троє невідомих напали та пограбували журналіста телеканалу “Прямий” Дмитра Тьосова, відібравши техніку і телефон. 20-річний затриманий пояснив, що він відібрав телефон у кореспондента, оскільки його обурило те, що журналіст проводив зйомку, і таким чином хотів її припинити.

Liked the article?
Help us be even more cool!