ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Під час штовханини за участю митрополита Павла фотографу "Телеграфу" пошкодили зарядний дріт

30.03.2023, 14:48
Фото – slovoidilo.ua
Фото – slovoidilo.ua

Фотокореспонденту інтернет-видання “Телеграф” Яну Доброносову пошкодили зарядний дріт для телефона під час штовханини 30 березня в Києво-Печерській лаврі за участю митрополита УПЦ МП Павла Лебідя. Про це він повідомив ІМІ.

Він зазначив, що це було не випадково: людина в рясі навмисно тягнула та обірвала. 

“До поліції не звертався, це дрібна річ. Але не жалкую, що в цьому конфлікті в журналістів своя позиція – проти Москви”, – сказав фотокореспондент.

Доброносов пояснив, що не планує звертатися до поліції, бо не має часу, але висловив переконання, що поліція фіксує такі факти.

Відео Владислава Бовтрука

Як повідомляв ІМІ, митрополит УПЦ МП Павло Лебідь намагався вибити мікрофон у кореспондентки телеканалу "Еспресо" Валерії Пашко 30 березня під час спілкування з журналістами в Києво-Печерській лаврі.

Крім того, священник УПЦ МП штовхнув кореспондентку Суспільного Дар'ю Нематіан Золбін, коли вона намагалася поставити запитання митрополиту Павлу, та зірвав кріплення на камері оператора Віктора Мозгового.

Міністерство культури та інформаційної політики виявило під час перевірки низку порушень з боку Свято-Успенської Києво-Печерської лаври (чоловічий монастир) УПЦ МП та території лаври.

УПЦ МП мала піти з Києво-Печерської лаври до 29 березня.

Liked the article?
Help us be even more cool!