ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Під будівлю "Інтера" увечері 9 травня кинули "коктейль Молотова"

10.05.2018, 10:32
Фото - Ілля Миргородченко / Вести

У Києві 9 травня ввечері на вулиці Щусєва в будівлю, де розташовується новинний продакшн телеканалу “Інтер”, кинули “коктейль Молотова”, повідомляє Громадське.

На акцію проти концерту телеканалу “Інтер” до 9 травня зібралися представники всеукраїнської громадсько-політичної організації “Вільні люди”.

Пляшка із запалювальною сумішшю влучила у сходини до будівлі телеканалу. Вогонь відразу почали гасити поліцейські. Після того пікетувальники почали розходитися, повідомляє ТСН з посиланням на "Вєсті".

Як повідомляв ІМІ, 9 травня протягом дня тривав протест, організований політичною партією “Національний корпус”. Активісти вимагали від телеканалу “Інтер” скасувати трансляцію “російського продукту в кращих традиціях російської пропаганди” - концерт до Дня пам’яті та примирення.

9 травня активісти мережі “Вільні люди” пікетували офіс компанії “Національні інформаційні системи”, що виробляє новини для “Інтера” проти трансляції концерту “Победа. Одна на всех" під гаслом “Інтер – на цвинтар”.

Раніше оприлюднені уривки концерту до Дня перемоги 9 травня, який планував показати “Інтер”, викликали критику користувачів інтернету через слова ведучих про перейменування вулиць в Україні “іменами фашистських злочинців”.

8 травня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення закликала припинити спроби розколювати країну після оприлюднення телеканалом “Інтер” ролика, змонтованого із концерту до Дня перемоги 9 травня.

Liked the article?
Help us be even more cool!