ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Нацкорпус" пікетує офіс "Інтера" та розфарбував назву каналу в жовто-блакитний колір

09.05.2018, 15:52
Фото - скріншот з відео "Національного корпусу"

9 травня партія “Національний корпус” прийшла до офісу “Інтера” у Києві з вимогою вилучити з концерту “Победа. Одна на всех” “пропагандистські заяви”. Друга вимога – позбавити канал ліцензії, повідомляє “Детектор медіа”.

“Національний корпус прийшов до будівлі телеканалу “Інтер” з вимогою позбавити ліцензії канал олігарха-колаборанта Льовочкіна, в ефірі якого системно проводиться антиукраїнська редакційна політика.

Крім того, націоналісти вимагають, щоб з вечірнього концерту до 9 травня були вилучені пропагандистські заяви, озвучені ведучими концерту на відеофрагменті, що потрапив у мережу Інтернет”, - зазначено в повідомленні на Фейсбук-сторінці партії.

Згодом активісти партії розмалювали нижню половину надпису “Інтер” на будівлі каналу жовтою фарбою, перетворивши тим самим його із синього на колір прапора України. Відповідне відео партія “Національний корпус” оприлюднила на своїй сторінці у Фейсбуці. “Робимо цей канал більш патріотичним, ніж він є”, – коментують на відео.

Також партія повідомила на своїй сторінці у соцмережі, що акція триватиме до вечора 9 травня.

Нагадаємо, йдеться про концерт “Победа. Одна на всех”, запланований до показу сьогодні, 9 травня, о 20:30.

Як повідомляв ІМІ, оприлюднені уривки концерту до Дня перемоги 9 травня, який покаже телеканал “Інтер”, викликали критику користувачів інтернету через слова ведучих про перейменування вулиць в Україні “іменами фашистських злочинців”.

8 травня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення закликала припинити спроби розколювати країну після оприлюднення телеканалом “Інтер” ролика, змонтованого із концерту до Дня перемоги 9 травня.

Liked the article?
Help us be even more cool!