ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Парламентська газета "Голос України" опублікувала статтю ексрегіонала Тулуба про "порятунок енергетики"

15.11.2021, 18:40

У номері газети “Голос України” вийшла стаття, автором якої є колишній голова Черкаської облдержадміністрації та член “Партії регіонів” Сергій Тулуб. Про це повідомила Черкаська інформаційна агенція 18000.

У матеріалі під назвою “Шлях порятунку вітчизняної енергетики” йдеться про стан енергетики в Україні та важливість кадрів у цій сфері. Окрім самого тексту, в матеріалі також розміщено фото колишнього голови Черкаської ОДА.

“Голос України” – це державна газета, яка розміщує закони України, висвітлює діяльність Верховної Ради тощо.

“18000 кілька днів намагався з’ясувати в редакції газети історію появи публікації. Зрештою у виданні попросили написати письмовий запит на електронну пошту головному редактору “Голосу України”. У відповідь на нього нам повідомили, що текст авторства Тулуба надійшов у видання електронкою. Гонорар авторові не виплачували. Водночас у газеті так і не повідомили, чи перевіряли довідку автора публікації”, – зазначають в інформаційній агенції.

Сергій Тулуб був головою Черкаської ОДА за часів Віктора Януковича та входив до Партії регіонів. Після Революції гідності у 2014 році Тулуба оголосили в міжнародний розшук. Проте вже через три роки його зняли з розшуку, а також скасували арешт на його майно в Київській області.

У довідці про автора “Голос України” зазначив лише, що Тулуб був народним депутатом, міністром та має звання Героя України.

Liked the article?
Help us be even more cool!