ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

П’ятьох російських артистів додано до переліку осіб, які створюють загрозу нацбезпеці України

29.01.2021, 16:30
Фото – vgolos.com.ua
Фото – vgolos.com.ua

Міністерство культури та інформаційної політики (МКІП) за поданням СБУ внесло п’ятьох російських артистів до переліку осіб, які створюють загрозу нацбезпеці України.

Про це повідомляється на сайті міністерства.

Повідомляється, що 18 січня до міністерства надійшли листи СБУ щодо занесення до переліку осіб, які становлять загрозу національній безпеці, громадян РФ Ольги Кормухіної, Ольги Засульської, Ігоря Саруханова, Дениса Клявера та Марка Тишмана.

Відповідними наказами міністерства російських артистів внесено до переліку.

У відомстві нагадали, що процедура здійснюється автоматично, адже, згідно з чинним законодавством, повноваженнями вирішувати “вносити” чи “не вносити” до списків МКІП не наділено.

З переліком осіб можна ознайомитися тут.

Як повідомляв ІМІ, 21 грудня 2020 року Міністерство культури та інформаційної політики за поданням СБУ внесло російського актора Олексія Гуськова до переліку осіб, які створюють загрозу нацбезпеці.

19 листопада 2020 року Міністерство культури та інформаційної політики України за поданням СБУ внесло російського музиканта Максима Фадєєва до переліку осіб, що становлять загрозу національній безпеці.

16 листопада 2020 року Міністерство культури та інформаційної політики України за поданням СБУ занесло російського актора Павла Трубінера до переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці української держави.

Liked the article?
Help us be even more cool!