ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Отар Довженко став головним редактором видання "Детектор медіа"

01.09.2021, 17:06
Фото – Віталія Грабара
Фото – Віталія Грабара

З 1 вересня редакцію онлайн-видання “Детектор медіа” очолив Отар Довженко, повідомляється на сайті видання.  

З березня 2018 року він був керівником центру моніторингу та аналітики громадської організації “Детектор медіа”, а також відповідав за освітній напрям роботи організації. Наталія Лигачова як голова ГО “Детектор медіа” залишається шеф-редакторкою групи видань “Детектор медіа” й зосередиться на стратегічних питаннях її розвитку та контролем за редакційною політикою.

Отар Довженко працює або співпрацює з ГО “Детектор медіа” (до 2015 року – “Телекритика”) з 2005 року. У 2006–2009 роках він був головним редактором онлайн-видання “Телекритика”, а 2010–2011 року очолював проєкт MediaSapiens. “Видання Наталії Лигачової було моєю першою роботою і професійною школою. І всі ці роки я в тій чи іншій якості залишався членом команди. Робота головного редактора – це велика відповідальність, але також шанс працювати з чудовою командою, яка виконує особливу функцію, як на мене, життєво важливу для українських медіа”, – сказав Отар Довженко.

“Я рада, що Отар Довженко повертається в статус головного редактора, – сказала Наталія Лигачова. – Вже за три тижні нам виповниться 20 років. Для мене особисто дуже важливо, щоб такий  ювілей  “справи мого життя”, як неофіційно я іноді кажу про “Телекритику” / ”Детектор медіа”, дав усій команді поштовх стати ще більш завзятими, мобільними, глибокими та затребуваними нашою аудиторією. Впевнена, що Отар докладе для цього великі зусилля”.

Із січня 2018 до березня 2021 року редакцію “Детектора медіа” очолювала Мар’яна Закусило. Зараз вона перебуває в декретній відпустці.

Liked the article?
Help us be even more cool!