ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Олег Сенцов отримав контузію під час контрнаступу

Фото – фейсбук Олега Сенцова
Фото – фейсбук Олега Сенцова

Український режисер, військовослужбовець Олег Сенцов повідомив, що 8 липня отримав контузію під час контрнаступу Збройних сил України і був госпіталізований. Про це він повідомив в опублікованому 9 липня на своїй фейсбук-сторінці відео.

“Ми щойно вийшли з бою, ті, хто залишився. Виконали своє завдання, взяли дуже важкий, дуже важливий рубіж, щоб тривав далі наш контрнаступ”, – розповів Олег.

За його словами, є поранені бійці. Сам режисер отримав контузію.

“Я лежу тут, чекаю, коли заберуть. У мене контузія, неважка. Відлежуся і знову в стрій. Навіщо все це я вам розповідаю? Щоб ви знали, що ми все одно переможемо всіх у цій війні, але щоб ви всі знали ту ціну, яку ми всі платимо”, – сказав Сенцов.

У перші дні повномасштабного вторгнення РФ Сенцов вступив до територіальної оборони Києва, потім воював на найгарячіших напрямках у Луганській та Донецькій областях. Торік у грудні в Сенцова народився син, якого назвали Дем'яном. Наживо вони зустрілися лише в березні. Український режисер розповідав, що воює, щоб “повернути в Крим український прапор”, повідомляє Крим.Реалії.

Як повідомляв ІМІ, Олег Сенцов разом з іще 34 українцями повернувся 7 вересня 2019 року до України з російського ув'язнення. У 2015 році Північно-Кавказький окружний військовий суд РФ засудив Олега Сенцова до 20 років, звинувативши в тероризмі.

Liked the article?
Help us be even more cool!