ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Окупанти вимкнули мобільний зв'язок на Луганщині

20.02.2023, 10:00
Фото – korrespondent.net/
Фото – korrespondent.net/

Російські загарбники вимкнули 19 лютого мобільний зв’язок на частині окупованої Луганщини. Про це повідомляє Луганська обласна державна адміністрація.

“Дев’ять днів тому, оголосивши боротьбу з партизанським рухом, загарбники на Луганщині відключили послугу мобільного інтернету у місцевого оператора. Щоправда, у багатьох жителів області ця послуга почала зникати за декілька днів до оголошеної дати. Розмір абонплати у лютому, до речі, залишився незмінним, незважаючи на виключення. Не зменшать її й у березні. Учора (19 лютого. – Ред.) окупанти пішли далі, взагалі відключивши в частині регіону мобільний зв'язок”, – йдеться в повідомленні.

Вимкнення окупанти поки що пояснюють аварією на магістральних лініях, зазначає ОДА, “яка, судячи з територій, де зникло покриття, “сталася” одночасно в декількох місцях”. 

“Тепер немає зв’язку не те що з підконтрольною Уряду України територією, а й між сусідніми захопленими містами”, – йдеться в повідомленні. 

Як повідомляв ІМІ, у лютому незаконний мобільний оператор “Лугаком”, який працює на окупованій частині Луганської області на викраденому обладнанні українських операторів, вилучив послугу мобільного інтернету з усіх тарифних планів.

На окупованій Луганщині інтернет простим людям майже недоступний.

Liked the article?
Help us be even more cool!