ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Окупанти роздають у Херсоні ТБ-тюнери в обмін на паспортні дані – депутат облради

07.07.2022, 17:20
Фото – Укрінформ
Фото – Укрінформ

У Херсоні окупанти з російською “гуманітаркою” роздають ТБ-тюнери Т2. Для отримання цього набору потрібно надати паспортні дані.

Про це повідомив у фейсбуці депутат облради, радник голови Херсонської ОВА Сергій Хлань, передає Укрінформ.

“Геббельс би плакав від заздрощів: в Ювілейному (селищі. – Ред.) у Херсоні разом з російською гуманітаркою окупанти дають ще й ТБ-тюнери Т2”, – написав Хлань.

“Щоб отримати цей “набір”, потрібно надати повну інформацію про себе: від паспортних даних до пенсійного посвідчення. Росіяни хочуть Скабєєву в кожну хату, щоб пудрити людям мізки”, – зазначив депутат облради. 

Він просить херсонців пояснювати пенсіонерам, що насправді відбувається, що Україна ніколи не залишить Херсонщину, бо Херсонщина – це Україна.

Нагадаємо, 30 травня загарбники відімкнули в Херсонській області інтернет та мобільний зв'язок від українських операторів; блокують “зелені коридори”, евакуацію, викрадають мирних жителів області.

Як повідомляв ІМІ, російські окупанти призначили в Херсоні “адміністратором” свого телеканалу “Таврия”, який створили на базі “Суспільне.Херсон”, колишню прибиральницю Лілію Макарову. 

Херсонський колаборантський телеканал “ВТВ+” веде мовлення на російському супутнику.

Херсон та частина області перебувають під російською окупацією. Переслідування та порушення почалися ледь не з першого дня окупації. Так, 2 березня п'ять озброєних російських окупантів захопили будівлю “Суспільне.Херсон”. Окупанти відімкнули трансляцію українських телеканалів та ввімкнули в Т2 російські канали.

Liked the article?
Help us be even more cool!