ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Оголошено підозру чоловікові, який підпалив авто журналісту в Ужгороді

08.12.2021, 18:10
Фото – zk.npu.gov.ua
Фото – zk.npu.gov.ua

Правоохоронці викрили в Закарпатській області виконавця підпалу автомобіля журналіста регіонального інформаційного агентства ЗІДО Павла Білецького та повідомили про підозру в умисному знищенні майна шляхом підпалу (ч. 2 ст. 194 КК України).

Про це повідомляється на сайтах Офісу Генерального прокурора та СБУ.

Ним виявився місцевий житель, якого раніше неодноразово притягували до кримінальної відповідальності та який був засуджений за скоєння тяжкого злочину.

За даними слідства, на початку грудня чоловік підпалив в Ужгороді автівку журналіста. Вогонь повністю знищив транспортний засіб, а також частково пошкодив автомобіль дружини потерпілого.

За словами самого підозрюваного, мотивом підпалу були боргові зобов’язання власника авто.

Перевіряється причетність фігуранта до вчинення інших незаконних дій проти представників ЗМІ.

Розв'язується питання щодо обрання судом міри запобіжного заходу.

Як повідомляв ІМІ, у ніч на 5 грудня в Ужгороді (Закарпатська область) на обійсті місцевого журналіста Павла Білецького згоріли дві автівки – Subaru Forester та Volkswagen Beetle. Павло Білецький підпал автівок пов’язує саме зі своєю професійною діяльністю.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження чужого майна шляхом підпалу).

Пізніше справу перекваліфікували на ч. 2 ст. 347-1 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна журналіста, вчинене шляхом підпалу).

Liked the article?
Help us be even more cool!