ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Офіс генпрокурора оскаржив запобіжний захід для Порошенка

21.01.2022, 14:34
Фото – Укрінформ
Фото – Укрінформ

Офіс генерального прокурора 21 січня подав апеляційну скаргу на рішення суду про застосування запобіжного заходу стосовно народного депутата, п’ятого Президента України Петра Порошенка у вигляді особистого зобов’язання.

Про це повідомляється на сайті Офісу генпрокурора.

“Прокурори наполягатимуть на застосуванні  відносно підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 1 млрд грн”, – йдеться в повідомленні.

Як повідомляв ІМІ, 19 січня Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід п'ятому Президенту України, народному депутатові Петру Порошенку в справі про закупівлі вугілля з окупованих територій у вигляді особистого зобов'язання.

6 січня Печерський районний суд Києва арештував майно Петра Порошенка, якого підозрюють у державній зраді та сприянні тероризму.

Офіс генерального прокурора повідомив, що суд арештував майно підозрюваного, яке належить йому на праві власності відповідно до інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об’єктів нерухомого майна. Зокрема, це об’єкти нерухомості, корпоративні права та інше.

20 грудня 2021 року Державне бюро розслідувань повідомило Порошенку про підозру в державній зраді та сприянні діяльності терористичних організацій у межах справи про злочинну схему постачання вугілля з тимчасово окупованих територій. У зв'язку з неможливістю вручення письмового повідомлення про підозру особисто його було надіслано за місцем проживання, реєстрації, а також за місцем роботи.

21 січня адвокати Петра Порошенка оскаржили рішення Печерського районного суду Києва про арешт майна політика в справі про постачання вугілля з окремих районів Донецької та Луганської областей.

Liked the article?
Help us be even more cool!