ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Одеський телеканал "Думська.TV" переходить на YouTube-формат

14.01.2022, 13:18
Фото – ukrstream.tv/
Фото – ukrstream.tv/

Одеський телеканал “Думська.TV” переходить на роботу в YouTube-форматі, а частоту мовлення, на якій працює ТРК “Моя Одеса” під логотипом каналу, продадуть.

Про це ІзбірКому повідомив власник ТОВ “ТРК “Моя Одеса” Михайло Шмушкович. 

За його словами, наразі перемовини про продаж ТОВ ведуться з київською компанією, назву якої поки не оголошують, як і інформацію про продаж частоти мовлення.

“Думська.TV ніхто не продавав і не продає. Ідуть перемовини по “Моїй Одесі” про продаж частоти мовлення киянам. Ступінь завершення дуже висока. Але вони теж ще не закінчені. Щодо скорочення команди, то для YouTube-формату не потрібні студія та новини, тож залишаються проєкти й ще пара людей. Скорочення працівників буде справді велике”, – пояснив він.   

Як пише ІзбірКом, 12 січня працівники телеканалу розмістили в мережі Facebook допис зі світлинами: “Так виглядали останні хвилини колективу Думська.TV”. Трохи згодом один з телеграм-каналів повідомив про продаж телеканалу. 

Як повідомляв ІМІ, 28 грудня 2021 року в Одесі продавець піротехніки напав з ножем на знімальну групу каналу “Думська.TV”. За інформацією “Думської”, це сталося після того, як журналісти зафіксували незаконний продаж піротехніки неповнолітнім.

Поліція розпочала кримінальне провадження за фактом перешкоджання законній професійній діяльності журналістів Думська.TV.

Liked the article?
Help us be even more cool!