ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Поліція відкрила справу за фактом перешкоджання журналістам "Думської ТВ"

30.12.2021, 11:09
Фото – dumskaya.net
Фото – dumskaya.net

Одеська поліція розпочала кримінальне провадження за фактом перешкоджання законній професійній діяльності журналістів “Думської ТВ”.

Про це повідомляється на сайті Нацполіції в Одеській  області.

Згідно з повідомленням, до поліції 28 грудня звернулися представники одного з місцевих телеканалів із заявою про те, що під час запису відеосюжету про продаж піротехнічних виробів на вулиці Коблевській один з реалізаторів розпочав з ними суперечку, намагаючись припинити знімання.

Під час з’ясування обставин інциденту правоохоронці встановили, що торгівля новорічною атрибутикою була незаконною. Щодо продавця склали протокол за ст. 195-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення і вилучили в нього товар. 

А за фактом конфлікту громадянина з журналістами відомості внесли до ЄРДР за ч. 1 ст. 171 Кримінального кодексу. Триває досудове розслідування.

Як повідомляв ІМІ, 28 грудня в Одесі продавець піротехніки напав з ножем на знімальну групу каналу “Думська ТВ”. За інформацією “Думської”, це сталося після того, як журналісти зафіксували незаконний продаж піротехніки неповнолітнім.

Liked the article?
Help us be even more cool!