ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Одесі продавець піротехніки напав з ножем на журналістів "Думської ТВ"

29.12.2021, 10:01
Фото – dumskaya.net
Фото – dumskaya.net

В Одесі продавець піротехніки напав з ножем на знімальну групу каналу “Думська ТВ”. Про це повідомляється на сайті видання.

Інцидент стався 28 грудня біля Нового ринку. Як пише видання, продавець напав на журналістів після того, як вони зафіксували незаконний продаж піротехніки неповнолітнім.

Як розповіла журналістка “Думської ТВ” Тома Кирилюк, вона знімала сюжет про передноворічний продаж піротехніки. Щоб перевірити законослухняність продавців, журналістка попросила двох дітей 8 та 11 років спробувати купити петарди. Експеримент фіксувався на камеру. Після того як дітям продали піротехніку, Кирилюк підійшла до скриньки й попросила продавця пояснити свої дії.

“Продавцям це не сподобалося, і вони почали нам погрожувати й кидатися. Ми відійшли від агресивних людей та викликали поліцію. А вони почали терміново збирати товар і вантажити його в машину, що під'їхала. Коли з'явилося авто поліції, я їм сказала, щоб вони не поспішали: мовляв, їде поліція і вони мають дати пояснення. Один із продавців кинувся на нас із ножем. На щастя, його затримали перехожі”, – розповіла журналістка.

Чоловіка доправили до Приморського райвідділу поліції для з'ясування обставин інциденту.

Liked the article?
Help us be even more cool!