ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"НикВести" судитимуться з головою Миколаївської облради через відмову в доступі

14.11.2019, 16:00
Фото – "НікВесті"
Фото – "НікВесті"

Голова Миколаївської обласної ради Вікторія Москаленко вже місяць не відповідає на інформаційний запит місцевого видання "НикВести", що стосувався використання нею бюджетних коштів. Редакція має намір судитися. Про це повідомляється на сайті видання.

Інформаційний запит журналістка "НикВести" Катерина Середа подала ще 9 жовтня. Однак відповіді на нього редакція досі не отримала.

Як повідомляв ІМІ, запит стосувався укладеного 1 серпня між Миколаївською облрадою та приватним підприємцем Нерко Олегом Анатолійовичем договору на надання інформаційних послуг зі створення матеріалів про діяльність Миколаївської обласної ради на загальну суму 40 тис. грн. 

За словами журналістки Катерини Середи, "НикВести" готують звернення до Уповноваженої Верховної Ради з прав людини щодо ненадання з боку голови Миколаївської облради Вікторії Москаленко відповіді на інформаційний запит, а також позов до суду з метою зобов’язати чиновницю надати запитувану ЗМІ інформацію. 

Крім того, редакція також має намір звернутись із заявою до правоохоронних органів у зв'язку з можливим правопорушенням, пов’язаним з нецільовим використанням бюджетних коштів головою обласної ради Вікторією Москаленко.

Liked the article?
Help us be even more cool!