ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

НВ на період карантину подовжує доступ до платного контенту за 1 гривню

24.03.2020, 17:24
Фото - Новое время
Фото - Новое время

Сайт НВ подовжує пільговий доступ (за 1 гривню) до закритого контенту через пандемію коронавірусу і карантин, оголошений в Україні, повідомляється на сайті видання.

Як пише видання, за місяць з моменту введення платного доступу до частини контенту, передплатниками НВ стали понад 5 000 осіб. 

“У форс-мажорній ситуації, яка склалася в країні і світі, доступ до повної та перевіреної інформації набув особливого значення. Тому ми вирішили, що передплатники стандартного пакета (1 грн за перший місяць, потім 49 грн щомісяця) за другий місяць (і далі, якщо карантин триватиме) за доступ до преміального контенту НВ заплатять ту ж одну гривню. Передплатникам річного пакета ми подовжимо їхню підписку на термін карантину”, - йдеться у повідомленні.

При цьому, зазнача НВ, всю суспільно значущу інформацію, пов’язану з пандемією коронавірусу, з початку карантину редакція публікує у відкритому доступі.

Видання нагадує, що з початку карантину друкований журнал НВ перейшов в онлайн. Як повідомляв ІМІ, видання NV.ua запровадило 25 лютого платний доступ до частини контенту.

Liked the article?
Help us be even more cool!