ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

НСТУ офіційно змінила найменування

19.08.2020, 15:45
Фото – radiosvoboda.org
Фото – radiosvoboda.org

Відтепер “Національна суспільна телерадіокомпанія України” офіційно іменуватиметься акціонерним товариством і матиме нову адресу.

Відповідні зміни до постанови Кабінету Міністрів від 28 грудня 2016 року №1039 затверджено новою постановою на засіданні уряду 19 серпня, повідомляє Укрінформ.

“16 листопада 2017 року Верховною Радою України було прийнято Закон “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення ведення бізнесу та залучення інвестицій емітентами цінних паперів”, яким було внесено зміни до низки законів, якими регулюються відносини щодо випуску та обігу цінних паперів, регулювання фондового ринку та корпоративного управління, зокрема в частині визначення типу акціонерного товариства та розподілу повноважень між загальними зборами (єдиним акціонером), наглядовою радою та виконавчим органом”, – йдеться в пояснювальній записці.

Як зазначається, поряд із цим законом були внесені зміни до Закону “Про суспільне телебачення і радіомовлення України” та вилучено з найменування публічного акціонерного товариства “Національна суспільна телерадіокомпанія України” слово “публічне”.

Окрім цього, рішенням Київської міської ради від 11.10.2018 №1876/5940 “Про перейменування вулиці в Шевченківському районі міста Києва” вулицю Мельникова було перейменовано на вулицю Юрія Іллєнка.

Тож уряд постановив затвердити Статут “НСТУ” в новій редакції, і відтепер повне найменування телерадіокомпанії – акціонерне товариство “Національна суспільна телерадіокомпанія України”, скорочено – АТ “НСТУ”. Також, згідно з рішенням Київської міської ради, змінено місцерозташування телерадіокомпанії – вул. Юрія Іллєнка.

Liked the article?
Help us be even more cool!