ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Netflix відкрив регіональний офіс у Польщі, працюватиме й на Україну

08.09.2022, 13:51
Фото – wall-street.ro
Фото – wall-street.ro

Американська стрімінгова платформа Netflix відкрила у Варшаві (Польща) представництво, яке працюватиме на Центральну та Східну Європу. Серед країн зазначено й Україну. 

Про це повідомляє Суспільне з посиланням на видання LiRoom.

У березні 2022 року компанія повідомила, що планує відкрити цього року в Польщі представництво, яке працюватиме на Центральну та Східну Європу, зокрема й Україну.

До цього за регіон Центральної та Східної Європи відповідав офіс в Амстердамі. Зараз триває набір на посади у варшавському офісі, там шукають менеджера з маркетингу та менеджера соціального маркетингу. Серед вимог – необхідно вільно володіти як мінімум однією з цих мов: румунська, чеська, угорська, польська, українська.

Як повідомляв ІМІ, у березні 2022 року Netflix заявив, що через війну РФ проти України відмовився від трансляції обов'язкових російських 20 телеканалів, які підтримує російська влада. Також цього місяця компанія зупинила роботу в Росії, згодом видалила свій застосунок з App Store і Google Play. А наприкінці травня остаточно залишила російський ринок.

У жовтні 2021 року Netflix запрацював з українським інтерфейсом та запустив українську версію сайту netflix.ua.

Liked the article?
Help us be even more cool!