ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Netflix відкриє в Польщі офіс, який працюватиме з Україною

30.03.2022, 12:24
Фото – wall-street.ro
Фото – wall-street.ro

Американська стрімінгова платформа Netflix вирішила відкрити в Польщі представництво, яке працюватиме на Центральну та Східну Європу, зокрема й Україну.

Про це повідомляється на сайті компанії, повідомляє Суспільне.

“Я дуже радий оголосити, що ми плануємо відкрити офіс Netflix у Центральній та Східній Європі у Варшаві наприкінці цього року, який функціонуватиме як центр для регіону. Офіс Netflix у Варшаві є природним наступним кроком і допоможе налагодити довгострокову співпрацю в регіоні, а також поглибити наявні зв'язки, створивши нові можливості для творців та продюсерів контенту”, – сказав віцепрезидент Netflix Ларрі Танц.

Він нагадав, що компанія локалізувала свій сервіс у Польщі у 2016 році.

“Незабаром після цього Netflix став доступним румунською, чеською, угорською, хорватською та українською мовами”, – зауважив Танц.

За словами віцепрезидента, креативність та потенціал місцевої промисловості роблять Варшаву чудовим місцем для бізнесу Netflix у Центральній та Східній Європі.

Як повідомляв ІМІ, у березні 2022 року Netflix заявив, що через війну рф проти України проігнорує російські вимоги та не транслюватиме обов'язкові 20 каналів, які підтримує російська влада. 

У жовтні 2021 року Netflix запрацював з українським інтерфейсом та запустив українську версію сайту netflix.ua.

Liked the article?
Help us be even more cool!