ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Нацспротив: Окупанти погрожують вилучати "неліцензійне" телеобладнання, щоб посилити пропаганду

Росіяни погрожують вилучати “неліцензійне телевізійне обладнання” в людей в окупації, які відмовляються встановлювати їхнє обладнання, повідомляє Центр національного спротиву.

У такий спосіб, зазначає українське підпілля, окупанти намагаються посилити інформаційну ізоляцію людей в окупації та через власне мовлення збільшити ефективність пропаганди.

“Кремлівська машина брехні працює завдяки інформаційній ізоляції, коли альтернативи російській викривленій реальності немає. Відтак окупанти активно роздають телевізійне обладнання для супутникового телебачення “русскій рік”, який включає близько 20 кремлівських каналів”, – зазначили в нацспротиві.

Там додали, що люди не поспішають брати додому такі “подарунки” росіян. У Центрі національного спротиву також закликали повідомляти про тих, хто допомагає поширювати “русскій мір”, за посиланням

Як повідомляв ІМІ, у Росії Держдума ухвалила в другому та третьому читанні поправки, які зобов'язують власників каналів у месенджерах з кількістю підписників у понад 10 тисяч реєструватися в Роскомнагляді.

Liked the article?
Help us be even more cool!