ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Нацрада наступного засідання розгляне анулювання ліцензій каналам Медведчука, Мураєва та Шуфрича

25.05.2023, 16:11
Фото – фейсбук Нацради
Фото – фейсбук Нацради

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення перенесла на наступне засідання питання про анулювання ліцензій телеканалів Віктора Медведчука, Євгена Мураєва та Нестора Шуфрича.

Таке рішення Нацрада ухвалила 25 травня на своєму засіданні, повідомляє Укрінформ.

Відповідно до порядку денного засідання, Нацрада мала сьогодні розглянути питання щодо анулювання ліцензій телеканалів “Наш”, “Максі ТВ”, NewsOne, 112, ZIK, UkrLive та “Перший незалежний”. Вищезазначені телеканали перебувають під санкціями в Україні.

Представники телеканалів, які були запрошені на засідання, не дали відповіді та не з’явились, тому було ухвалене рішення перенести питання щодо анулювання їх ліцензій на наступні засідання.

“Ми будемо вживати дій, які забезпечать присутність цих компаній на засіданні. Ми забезпечимо запрошення компаній всіма можливими способами”, – зазначила голова Нацради Ольга Герасим’юк.

Як повідомляв ІМІ, 28 грудня 2021 року президент Володимир Зеленський увів у дію рішення РНБО стосовно запровадження санкцій щодо компаній-власників телеканалів "Перший незалежний" та UkrLive. Санкції запровадили проти ТОВ "Медіахолдинг Новини", ТОВ "Тайм Медіа" і ТОВ "Телепростір".

Раніше Нестор Шуфрич придбав 60% акцій телеканалу "Перший незалежний" (ТОВ "Тайм медіа"), який організували працівники та менеджери санкційних телеканалів ZIK, NewsOne і "112 Україна". 28 жовтня 2021 року Нестор Шуфрич став власником ТОВ "Телепростір" (телеканал UkrLive).

Liked the article?
Help us be even more cool!