ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Нацполіція: до погроз про замінування може бути причетна Росія

Національна поліція не виключає, що до повідомлень про замінування причетна Росія з метою дестабілізувати ситуацію у регіонах України, повідомляється на сайті Нацполіції.

За даними поліції, анонімні листи про замінування будівель в різних регіонах на електронні адреси отримали органи державної влади, місцевого самоврядування та інших об’єктів. Нині проводяться перевірки.

Фото – dnepr.express

Нацполіція зазначає, що має напрацьований відповідний алгоритм реагування на такі події, оскільки вже не перший рік стикається з такого роду повідомленнями.

“Не виключено, що у такий спосіб ворог намагається дестабілізувати ситуацію у регіонах нашої держави, тож застосовує для цього інформаційно-психологічні спецоперації”,  – йдеться у повідомленні. 

Поліція наголошує, що сил і засобів їй вистачає, аби перевірити кожен об’єкт. На місцях працюють профільні служби. 

Там закликали громадян бути уважними та сприяти поліції у виконанні ними службових обов’язків. Про результати перевірки повідомлять додатково.

Як повідомляв ІМІ, сьогодні, 14 жовтня, повідомлення про замінування на корпоративну електронну пошту отримали Суспільне Черкаси, онлайн-медіа “Перший Криворізький” та державне підприємство “Мультимедійна платформа іномовлення України”.

Liked the article?
Help us be even more cool!