ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Наш Формат" розірвав контракт з автором "Валютних воєн" через його проросійську позицію

01.06.2022, 14:18
Фото – nashformat.ua
Фото – nashformat.ua

Видавництво “Наш Формат” зняло з продажу книжку Джеймса Рікардза “Валютні війни” та розірвало зв’язки з автором через його проросійську позицію. 

Про це видавництво повідомило на своїй Facebook-сторінці.

“Хоч би яким експертом в економіці та фінансах не був Джеймс Рікардз, та, схоже, у політиці він зовсім не розуміється. Прокремлівські наративи заполонили його соцмережі. Чоловік досі не вивчив значення терміна “фашизм” та застосовує його не до агресора, а до українців, у чиї домівки прийшли росіяни з наміром знищити нашу націю.

Позицію Рікардза щодо повномасштабного вторгнення та війни ми засуджуємо та вважаємо неприйнятною. Саме тому зняли його книжку “Валютні війни” з продажу та розірвали будь-які зв'язки з автором”, – повідомило видавництво.

Джеймс Рікардз – американський юрист, економіст, фінансист і спікер. Дописувач до провідних міжнародних часописів, зокрема “Нью-Йорк Таймс”, “Вашингтон Пост” та “Файненшл Таймс”. Лектор, медіакоментатор та автор кількох науково-публіцистичних творів з питань фінансів, бізнесу, міжнародної та державної політики.

Liked the article?
Help us be even more cool!