ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Нардеп Качура вимагав від "Цензор.Нет" видалити новину про співпрацю "Слуги народу" та ОПЗЖ

13.10.2020, 14:43
Фото – скриншот з відео проєкту "Єдність"
Фото – скриншот з відео проєкту "Єдність"

Адвокат народного депутата від “Слуги народу” Олександра Качури вимагав від інтернет-видання “Цензор.Нет” видалити новину про співпрацю “Слуги народу” й “Опозиційної платформи – За життя” після місцевих виборів. Про це повідомляється на сайті видання 12 жовтня.

Видання 11 жовтня опублікувало на своєму сайті новину “Качура про об'єднання СН і ОПЗЖ у місцевих радах: “Це однозначно буде. Цього не уникнути”. ВІДЕО”.

У новині йшлося про те, що Олександр Качура в інтерв'ю проєкту “Єдність” 11 жовтня сказав, що після місцевих виборів 25 жовтня партія “Слуга народу” змушена буде об'єднуватись у місцевих, районних та обласних радах з проросійською партією “Опозиційна платформа – За життя”.

Качура вважає, що об'єднання з ОПЗЖ зі “Слугою народу” не уникнути, оскільки на Сході України є регіони, де “буде значна підтримка цієї партії”: “Це однозначно буде. Цього не уникнути. Є регіони, так званий південний схід, де буде значна підтримка цієї партії, тому треба буде якусь конструкцію вибудовувати”.

Адвокат Качури попросив видання видалити новину, оскільки вона “не відповідає дійсності” й принижує честь, гідність і ділову репутацію нардепа.

У себе на фейсбук-сторінці Олександр Качура заявив, що його слова про “вибудовування” якоїсь конструкції в місцевих радах на південному сході між представниками партій “Слуга народу” і ОПЗЖ “вирвані з контексту”.

“Політичні опоненти ні перед чим не зупиняться, щоб повернутися до влади! Прочитав вирвані з контексту “цікаві” заголовки, в яких начебто посилаються на мої слова про створення коаліції “Слуги народу” та ОПЗЖ. Насправді на питання інтерв’юера я сказав, що на південному сході необхідне вибудовування якихось конструкцій як з так званими регіональними партіями, так і з національними партіями, які отримають підтримку виборців. Депутати, які оберуться від “Слуги народу”, будуть вимушені комунікувати з усіма партіями в місцевих радах, як і ми в стінах парламенту”, – пояснив Качура.

“Коаліції СН і ОПЗЖ не буде! Почитайте чинне законодавство. У міських радах узагалі немає такого поняття, як коаліція. Усе буде добре! Зради немає!” – резюмував нардеп.

Як зазначає "Цензор.Нет", у новині, яку вимагали видалити, не йшлося про “коаліцію” двох партій, а цитувалися його слова про те, що в місцевих радах “Слузі народу” не вдасться уникнути співпраці з ОПЗЖ, “тому треба буде якусь конструкцію вибудовувати”.

Як повідомляв ІМІ, 12 жовтня “Букви” заявили, що адвокат ексміністра доходів і зборів Олександра Клименка вимагає видалити із сайту інтернет-видання розслідування журналістів Bihus.Info про народного депутата від партії “Слуга народу” Олександра Дубінського. У разі відмови видалити та спростувати інформацію про Клименка адвокат захищатиме свого клієнта в судовому порядку.

Liked the article?
Help us be even more cool!