ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Наглядова рада Facebook підтримала блокування профілю Трампа

05.05.2021, 17:08
Фото – AP / Evan Vucc
Фото – AP / Evan Vucc

Наглядова рада Facebook підтримала блокування профілю колишнього президента США Дональда Трампа, але наголосила, що безстрокове блокування було помилковим.

Про це повідомляє “Українська правда” з посиланням на Reuters.

У наглядовій раді вважають, що ситуація з Трампом може сигналізувати світовим лідерам, як компанія ставитиметься до порушників правил поводження в соцмережі. 

Окрім того, правління очікує від Facebook визначення пропорційної відповіді на дії порушників, що використовуватиметься і до інших користувачів платформи. На це компанії дали пів року. 

Наглядова рада Facebook – незалежний орган, покликаний розв'язувати суперечливі ситуації щодо соціальної мережі. Її рішення є остаточними та не можуть бути оскаржені. Водночас компанія також попросила наглядову раду надати рекомендації, як краще поводитись із профілями політиків. 

Як повідомляв ІМІ, 8 січня після штурму Капітолія США Twitter назавжди заблокував обліковий запис Дональда Трампа “через ризик подальшого підбурювання до насильства”. Twitter не має намірів відновлювати йому доступ до мережі в майбутньому.

Соцмережа Twitter після інавгурації передала офіційні сторінки Білого дому від команди Дональда Трампа до адміністрації Джозефа Байдена.

Раніше Twitter та Facebook заблокували акаунт виборчого штабу Дональда Трампа @TeamTrump. 

Платформа YouTube збирається розблоковувати акаунт колишнього президента США Дональда Трампа, але не зараз. Акаунт Трампу заблокували після штурму Капітолія.

Liked the article?
Help us be even more cool!