ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Twitter передав акаунти адміністрації США команді Байдена

21.01.2021, 11:10
Фото – Jeff Chiu / AP
Фото – Jeff Chiu / AP

Соцмережа Twitter передала офіційні сторінки Білого дому від команди Дональда Трампа адміністрації Джозефа Байдена.

Про це йдеться в офіційному блозі Twitter, повідомляє Укрінформ.

“Як і 2017 року, Twitter активно співпрацює з урядом США в підтримці архівування та передання акаунтів у соцмережі різним адміністраціям. Щойно обраний президент США Байден прийме присягу, Twitter допоможе передати інституційні сторінки Білого дому”, – вказується в повідомленні, яке було оприлюднене перед інавгурацією Байдена.

Серед сторінок, доступ до яких отримала нова адміністрація, значаться: офіційні акаунти Білого дому (@WhiteHouse), президента (@POTUS), віцепрезидента, (@VP) першої леді країни (@FLOTUS) та речника Білого дому (@PressSec).

Водночас усі повідомлення на офіційних сторінках, опубліковані до інавгурації Байдена, залишаться доступними для перегляду, але будуть позначені як архівні.

Також указується, що для чоловіка нового віцепрезидента США Камали Гарріс створено нову сторінку @SecondGentleman, тобто “другий дженльмен” за аналогією з “першою леді”.

Нагадаємо, раніше Twitter назавжди заблокував обліковий запис Дональда Трампа “через ризик подальшого підбурювання до насильства”.

Джо Байден 20 січня склав офіційну присягу і набув повноважень 46-го президента США.

Liked the article?
Help us be even more cool!