ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Twitter не відновить акаунту Трампа, навіть якщо він балотуватиметься в президенти

11.02.2021, 12:00

Компанія Twitter Inc. розглядає колишнього президента США Дональда Трампа як звичайного користувача, що підбурював до насильства, тому не має намірів відновлювати йому доступ до мережі в майбутньому.

Про це заявив в інтерв’ю CNBC фінансовий директор Twitter Inc. Нед Сігал, повідомляє Укрінформ.

“Коли вас видаляють із платформи, вас видаляють”, – зауважив Сігал у відповідь на запитання, чи існує можливість відновлення акаунту Трампа, якщо він знову стане кандидатом у президенти США.

За словами представника компанії, політика мережі “спрямована на те, щоби люди не підбурювали до насильства”. І це стосується будь-якої особи.

Сігал також спростував твердження, що багато користувачів соцмережі залишили її у відповідь на блокування доступу для Дональда Трампа.

“Ми додали 40 млн людей до нашої щоденної кількості активних користувачів минулого року, а також 5 млн у минулому кварталі”, – зауважив представник компанії.

Як повідомляв ІМІ, після штурму Капітолія США Twitter назавжди заблокував обліковий запис Дональда Трампа “через ризик подальшого підбурювання до насильства”.

Соцмережа Twitter після інавгурації передала офіційні сторінки Білого дому від команди Дональда Трампа до адміністрації Джозефа Байдена.

Liked the article?
Help us be even more cool!