ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Начальник Чернігівської МВА в соцмережах звинуватив "Суспільне Чернігів" у маніпуляції. Медіа відкидає звинувачення

28.12.2023, 10:38
Павло Пущенко

Начальник Чернігівської міської військової адміністрації Дмитро Брижинський звинуватив журналістів “Суспільне Чернігів” у маніпулятивній позиції під час подання матеріалу про бюджет міста на 2024 рік.

Про це він написав на своїй офіційній фейсбук-сторінці.

"У черговий раз стикнувся з маніпулятивною позицією місцевих ЗМІ. Телеканал "Суспільне. Чернігів", висвітлюючи тему проєкту бюджету міста на 2024 рік, подав НЕповну інформацію, що може ввести читача в оману. На сайті поданий матеріал із пропозиціями тільки від громадськості та депутатів, які стосувалися широкого кола питань і були сформульовані у 29 пунктах. Водночас пропозиції щодо бюджету від ЧМВА проігноровані. Журналісти мали доступ до повної вичерпної інформації як на моїх офіційних сторінках та ЧМВА, так і з документів, що були їм надані. Однак один із листів був проігнорований, наслідком чого стала необ'єктивно та неповно подана інформація”, – написав Брижинський.

Зі свого боку шеф-редакторка “Суспільне Чернігів” Алла Скорик у коментарі представнику ІМІ в Чернігівській області зазначила, що ця ситуація – виключно брак комунікації, а не спроба щось приховати чи маніпулювати читачем.

“Ми вважаємо, що ця ситуація – виключно брак комунікації. Ще вранці звернулися по коментар до пана Брижинського і через пресслужбу отримали відповідь, що протягом дня він не знайде можливості з нами поговорити. Натомість ми отримали три пдф-файли з правками від громадськості, активістів, депутатів і самого Брижинського”, – зазначила Алла Скорик.

За її словами, якби Дмитро Брижинський погодився прокоментувати бюджет, то його коментар був би в матеріалі, адже виділення 240 мільйонів гривень на допомогу ЗСУ – суспільно важлива тема.

На Суспільному відкидають звинувачення в намаганні щось приховати або не додати в матеріал. “У тому разі, що пан Брижинський помітив неповноту в матеріалі, і, розуміючи, що ми зверталися до нього по коментар і чекали, він би міг напряму зв’язатися з нашою редакцією або кореспондентом, і ми обов’язково доповнили б наш матеріал”, – додала шеф-редакторка “Суспільне Чернігів”.

Нагадаємо, згідно з результатами опитування серед медійників, яке проводив регіональний хаб ІМІ “Медіабаза. Чернігів”, Дмитро Брижинський був одним з тих, кого журналісти вважають найбільш закритим у комунікації.

Liked the article?
Help us be even more cool!