ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Волині редакторка районки написала заяву на звільнення після критики на громраді при РДА

18.09.2017, 13:41
Тамара Гаврилюк зі своїм колективомФото - Радар

Головна редакторка районної газети “Колос” (Іванивський район, Волинська область) Тамара Гаврилюк написала 13 вересня заяву про звільнення за власним бажанням після обговорення діяльності газети на засіданні громадської ради при Іваничівській райдержадміністрації 12 вересня. Про це повідомляє інтернет-видання Радар.

Як розповіла редакторка виданню, її на засідання не запрошували, про розгляд газетного питання не повідомили, на громадську раду вона завітала просто як репортер. Проте з’ясувалося, що питання щодо газети виникло не спонтанно, а планувалося заздалегідь.

На засіданні заявили, що роботу райдержадміністрації на чолі з Лілією Кревською газета висвітлює недостатньо, а от районній раді та “свободівцям” приділяє забагато уваги.

Редакторка зазначила, що “Колос” регулярно висвітлює діяльність різних служб і відділів РДА.

Як зауважує видання, члени громадської ради при РДА Сергій Сівер та Ярослав Гиць її зухвало перебивали, підвищували голос і були налаштовані вкрай неконструктивно.

Зокрема, пише видання, Сергій Сівер закидав Тамарі Гаврилюк, що вона “не редактор, а філолог”. Зауваження Сіверу за некоректну поведінку зробив депутат селищної ради Василь Ігнатюк (він не входить до громадської ради).

“Найабсурднішим виглядав закид Ярослава Гиця, що його віршів “Колос” уже два роки не друкує”, - пише видання. У свою чергу, Тетяна Гаврилюк нагадала, що пропонувала йому газетні шпальти, однак Гиць їй тоді заявив, що не надаватиме в районку нічого, поки перед ним не вибачаться голова Іваничівської районної ради А. Бадзюнь та заступник голови Волинської обласної ради О. Пирожик.

Також Гиць обурювався, що районка мало пише про Поромівську територіальну громаду, тож передплачувати газету там, мовляв, не будуть.

Після цього засідання Тамара Гаврилюк написала заяву про звільнення.

Liked the article?
Help us be even more cool!