ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На велопрогулянку Зеленського з журналістами витратили понад 40 тис. грн

03.07.2020, 17:16
Фото – "Детектор медіа"
Фото – "Детектор медіа"

Державне управління справами орендувало за 41,5 тисячі гривень велосипеди, на яких Президент Володимир Зеленський катався з працівниками ЗМІ в День журналіста. Про це повідомляє “Детектор медіа” з посиланням на сайт Prozorro.

Інформацію про закупівлю “послуги з використання предметів спортивного призначення (велосипедів), необхідних при проведенні заходів і офіційних прийомів за участю Президента”, на сайті оприлюднили 1 липня. На це звернула увагу журналістка програми “Схеми” Валерія Єгошина. 

“Контракт виконував ФОП Олексій Кушка – він же співвласник популярних у Києві сервісів оренди велосипедів. Класно, що сервіси прокату веліків стають популярними, / не класно, що забаганку президента виконує та оплачує ДУС”, – написала вона у фейсбуці.

За її даними, оренда велосипеда, яким скористався Зеленський, на день коштує 400 гривень.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський у День журналіста, 6 червня, провів закриту зустріч із представниками 30 ЗМІ. Журналісти покаталися разом із главою держави на велосипедах територією резиденції Залісся і погодували коней. Після цього всіх запросили на невеликий банкет, де Президент відповів на деякі запитання журналістів.

Liked the article?
Help us be even more cool!