ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Тернопільщині завершили слідство у справі щодо погроз редактору депутатом облради

01.11.2021, 09:55
Фото - fingramota.by
Фото - fingramota.by

Правоохоронці завершили слідство щодо депутата Тернопільської обласної ради, підозрюваного в умисній погрозі насильством журналісту, у зв’язку із здійсненням ним  законної професійної діяльності (ч. 1 ст. 345-1 КК України).

Про це регіональній представниці ІМІ повідомила речниця Тернопільської обласної прокуратури Леся Гурецька.

Нагадаємо, 7 квітня цього року депутат облради зателефонував до редактора видання з погрозами насильства щодо нього та іншого працівника редакції. Причиною для цього став допис у фейсбуці на сторінці видання, де згадали дружину депутата.

Розслідування у справі здійснювали слідчі ВП №1 (м.Бережани) Тернопільського РУ поліції ГУНП в Тернопільській області. 

Наразі сторона захисту ознайомлюється із матеріалами провадження, після чого обвинувальний акт буде скеровано до суду, повідомили в обласній прокуратурі.

Як повідомляв ІМІ, у травні редактор видання Володимир Якимів звернувся до поліції із заявою щодо погроз фізичною розправою на його адресу від депутата облради Олега Валова. Сам депутат заявив, що про фізичну розправу не йшлося, але визнав, що піддався емоціям.

У червні депутату повідомили про підозру в умисній погрозі насильством  журналісту у зв’язку з веденням ним  законної професійної діяльності (ч. 1 ст. 345-1 КК України).

Liked the article?
Help us be even more cool!