ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На парламентський канал "Рада" очікує реорганізація та скорочення працівників

26.10.2022, 16:00
Фото – телеканал "Рада"
Фото – телеканал "Рада"

Державне підприємство "Парламентський телеканал "Рада" очікує реорганізація та скорочення його працівників. Про це "Главкому" повідомив керівник каналу Вадим Перенчук.

"У штаті каналу нараховується 78, а фактично працює 70 людей. Скорочення може стосуватися 30–40% співробітників. Точну кількість зараз важко визначити. Загалом реорганізація має завершитися до кінця поточного року", – пояснив Перенчук.

За його словами, звільнення стосуватиметься насамперед творчих і технічних працівників парламентського мовника. Перенчук зауважив, що такий процес відбувається загалом у державному секторі, зокрема Кабінеті Міністрів, апараті Верховної Ради та інших органах влади.

Окрім скорочення кількості працівників, каналу "Рада" зменшено бюджетне фінансування. Це відбулося на початку повномасштабної війни Росії проти України.

"Секвестр видатків почався у квітні. Цьогорічні заплановані капітальні видатки в розмірі 320 млн грн зменшено на 60% (залишилося близько 140-150 млн грн), а поточні – на 10% (з 58 млн грн до 50 млн грн)", – сказав Вадим Перенчук.

Як повідомляв ІМІ, у жовтні вийшло розслідування Бігус.Інфо про те, що парламентський телеканал "Рада" витрачає щоденно десятки хвилин на піар голови Офісу президента Андрія Єрмака, його заступника Кирила Тимошенка та радника Михайла Подоляка. За цей піар десятки мільйонів бюджетних гривень отримує компанія "Кінокіт", пов'язана з Кирилом Тимошенком. 

15 грудня 2021 року парламентський телеканал "Рада" вийшов в ефір в оновленому форматі.

Liked the article?
Help us be even more cool!