ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На окупованій частині Запорізької області почали розповсюджувати чергову пропагандистську газету

29.08.2022, 13:01
Фото – oda.zht.gov.ua
Фото – oda.zht.gov.ua

У Пологівському районі Запорізької області, яка тимчасово окупована російськими військовими, з 29 серпня почне виходити пропагандистська газета “Новий час”. Інформація про це з'явилася в пропагандистському телеграм-каналі “Запорожский вестник” 26 серпня. 

Перші випуски газети, яка запускається до друку “завдяки шефській допомозі Пензенської області”, будуть безкоштовними. Окупанти обіцяють “об'єктивне оцінювання подій”, що відбуваються на загарбаній ними частині території області.

На першій шпальті надруковано фото моменту голосування щодо підтримки псевдореферендуму, який окупанти планують провести на окупованих територіях у вересні. Під фото немає підпису й автора. Також невідомо, де саме і коли була зроблена ця фотографія. А ось текст “Братская рука помощи” підписана Вікторією Соломайко. Нині пошук не видає результатів, релевантних цьому імені. Також невідомо, хто є редактором видання, який у нього наклад і де воно друкується.

Як писав ІМІ, із середини липня на окупованих територіях, зокрема в Мелітополі, почали розповсюджувати щотижневик “Запорожский вестник”, надрукований у кримській типографії накладом 200 тисяч примірників. Разом із щотижневиком на окупованих територіях почали розповсюджувати й пропагандистську  газету “Комсомольська правда”.

А 1 серпня в окупованому Мелітополі Запорізької області розпочав роботу новий пропагандистський телеканал “ЗаТВ”.

Liked the article?
Help us be even more cool!